|

Νέο Nexus 7, Android 4.3 WUXGA Οθόνη και S4 Pro με $199 [Φήμη]

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αναλυτή Ming-Chi Kuo από την εταιρία KGI Securities η Google θα αποκαλύψει το νέο Nexus 7 στη Google I/O την επόμενη εβδομάδα.

Θα συνεχίσει να κατασκευάζεται από την Asus, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα έχουν ως εξής:

Νέο Nexus 7:

  • 7-inch LTPS οθόνη με 1920×1200 (WUXGA) ανάλυση
  • Qualcomm Snapdragon S4 Pro, τετραπύρηνο επεξεργαστή (ίδιο με το Nexus 4)
  • 5-megapixel πίσω κάμερα
  • HD μπροστινή κάμερα
  • Wi-Fi, Bluetooth, NFC
  • 4000mAh μπαταρία με Qi ασύρματη φόρτιση
  • Android 4.3 – Jelly Bean

Οι παραπάνω πληροφορίες μπορεί να μην επαληθευτούν, όμως είναι μια από τις πρώτες διαρροές για το εν λόγω tablet και μόλις μερικές μέρες πριν από την πιθανή ανακοίνωση του. Αν όμως βγουν αληθή, τότε θα δούμε στο ίδιο μέγεθος: καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία, καλύτερο επεξεργαστή, ασύρματη φόρτιση αλλά και μια παραπάνω κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής. Το πιο βασικό κομμάτι της φήμης αυτής, είναι ίσως η κυκλοφορία του Android 4.3 αντί του 5.0, κάτι που περίμενε πολύς κόσμος.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό του νέου Nexus 7, αναμένεται να έχει μικρότερα bezels και πλαστικό πίσω κάλυμμα, ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τους προμηθευτές των μερών της συσκευής. (Θυμίζουμε ξανά ότι τα παρακάτω δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.)

nexus-7-2-analyst-1
Επιπλέον, ο αναλυτής μας αναφέρει πως η συσκευή θα πωλείται κάτω του κόστους, καθώς η Google θα χάνει 5 με 10 δολάρια ανά τεμάχιο, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω του Google Play αλλά και κανονικών καταστημάτων, όπως ακριβώς έγινε και με το προηγούμενο μοντέλο. Δεν έχει γίνει αναφορά για εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, όμως αναμένουμε την κυκλοφορία 16 GB και 32 GB μοντέλων με πιθανότητα μεγαλύτερης χωρητικότητας σε HSPA+ έκδοση.

Τέλος μαθαίνουμε ότι το νέο Nexus 7 θα λέγεται New Nexus 7 και όχι Nexus 7 2 για την αποφυγή συγχύσεων. Περισσότερα νέα θα γνωρίζουμε την επόμενη εβδομάδα με την επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση της συσκευής.

Πηγή , Μέσω

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *