Το Twitter music είναι πραγματικότητα [#music]

Πριν από μερικές μέρες είχαμε ανακοινώσει εδώ στο Techflow τον ερχομό του Twitter #music λόγω της ιστοσελίδας που είχε ανεβάσει η εταιρία music.twitter.com.

Σήμερα η υπηρεσία παρουσιάστηκε επίσημα με το όνομα Twitter #music μαζί με εφαρμογή που είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στο iPhone. Η εφαρμογή σας δείχνει τα τραγούδια που ακούν αυτοί που ακολουθείτε, όπως επίσης και τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες με την δυνατότητα να δείτε το προφίλ τους, να τους ακολουθήσετε και να ακούσετε την μουσική τους.

Το Twitter δεν παρέχει τα τραγούδια που ακούτε. Αντιθέτως, τα previews 30 δευτερολέπτων παρέχονται μέσω iTunes και αν διαθέτετε premium λογαριασμό στο Spotify ή Rdio μπορείτε να κάνετε stream το πλήρες τραγούδι χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Η υπηρεσία είναι πλήρως διαθέσιμη στην ιστοσελίδα music.twitter.com. Προς το παρόν υποστηρίζονται μόνο οι χώρες: Αμερική, Καναδάς, Αγγλία, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ενώ στο μέλλον θα προστεθούν και άλλες χώρες στη λίστα αλλά και εφάμιλλη εφαρμογή για το Android.

music_#NowPlaying  music_Player  music_Suggested

Πηγή , Μέσω , Download

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *