|

Έτοιμο το Steam για Linux

Οι χρήστες Linux μπορούν να κατεβάσουν τον δωρεάν client από το Ubuntu Software Center.
Το Steam για Linux είναι συμβατό με το Big Picture Mode, επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια στην τηλεόραση τους χρησιμοποιώντας χειριστήριο.

Για να γιορτάσει το γεγονός το Steam προσφέρει 50 συμβατούς τίτλους με το Linux σε προσφορά τάξης του 50 μέχρι και 75 τοις εκατό μέχρι την τετάρτη 21 του μηνός.
Κάποια από τα διαθέσιμα παιχνίδια είναι τα Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source, Half-Life andTeam Fortress 2, ενώ για το τελευταίο υπάρχει και μια ακόμα έκπληξη.
Για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι χρήστες θα λάβουν την μασκότ του Linux ως αντικείμενο που μπορούν να μεταφέρουν οι παίκτες στο παιχνίδι.

Ο David Pitkin αναφέρει ότι η είσοδος του Steam στο Linux δείχνει μεγαλύτερη ζήτηση για ανοικτά συστήματα από παίκτες και κατασκευαστές παιχνιδιών.
Επισης περιμένει ότι σύντομα οι κατασκευαστές παιχνιδιών θα αρχίσουν να δημιουργούν παιχνίδια και για το Ubuntu.

Το Steam υποστηρίζει Windows Mac Os και πλέον Linux, έτσι οι τίτλοι που έχουν την ένδειξη buy-once, play-eveywhere υπόσχονται ότι θα μπορείτε να παίξετε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και αν επιθυμείτε και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πηγή

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *