Το εντυπωσιακό Samsung Galaxy S4 φέρνει στους πελάτες της η Cosmote στα τέλη Απριλίου για να μπορούν να ζήσουν και στο κινητό τους την εμπειρία των ταχυτήτων 4G, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η Cosmote, για απίστευτα γρήγορο mobile internet.H Cosmote σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συνεχίζει να εμπλουτίζει τη μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών 4G Smartphones που προσφέρει, για να μπορούν οι πελάτες της να είναι πάντοτε online.Σχεδιασμένο να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη, το Samsung Galaxy S4 διαθέτει μοναδικές λειτουργίες όπως το Air gesturing / Air View για να μπορεί ο χρήστης με μια απλή κίνηση του χεριού, χωρίς να αγγίζει την οθόνη, να δέχεται κλήσεις, να βλέπει φωτογραφίες και να αλλάζει τραγούδια. Επιπλέον, οι λειτουργίες Dual Shot, Sound & Shot και Group Play έρχονται να εμπλουτίσουν τη διασκέδασή μας, ενώ με το S Health το Samsung Galaxy S4 φροντίζει την φυσική κατάσταση και τις διατροφικές μας συνήθειες.

Η εκπληκτικά ευρεία οθόνη 5 ιντσών υψηλής ευκρίνειας (full HD Super AMOLED), ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 1.9 GHz, αλλά και οι δύο κάμερες (οπίσθια κάμερα 13 Mpixels για εξαιρετικές φωτογραφίες), συγκαταλέγονται στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S4, της πιο ελαφριάς συσκευής της σειράς Galaxy.

Το Samsung Galaxy S4 διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα, σε όλα τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTE, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Τη συγκεκριμένη συσκευή μπορεί κανείς να την προ-παραγγείλει στην ιστοσελίδα της Γερμανός, στο www.germanos.gr.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία σε λευκό και μαύρο χρώμα στα 739,90 ευρώ για την έκδοση με τα 16 GB.

Παρόμοια Άρθρα:

FacebookTwitterGoogle+tumblrRedditLinkedInPinterestEmail