Ελέγξτε το Android κινητό/tablet σας από το PC σας με το Vysor (Beta)

Το Vysor είναι μια chrome εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα να ελέγξτε το Android smartphone/tablet σας από τον υπολογιστή σας ανεξαρτήτως λειτουργικού και μάλιστα χωρίς root.

Το Vysor μετά από ελάχιστα βήματα ανοίγει ένα παράθυρο με την οθόνη του κινητού ή tablet σας στον υπολογιστή σας με πλήρη υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού. Ένα ακόμα σημαντικότερο ίσως χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω ίντερνετ (Vysor Share) πατώντας το share button και απλώς μοιράζοντας το link με το επιθυμητό πρόσωπο, αρκεί να έχουν και οι δύο εγκατεστημένη την εφαρμογή.

Μαζί με το screen sharing δίνεται πρόσβαση ADB στις απομακρυσμένες συσκευές σας, ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για προγραμματιστές, διότι έτσι έχει κανείς την χρηστικότητα μια αληθινής (όχι virtual) debug συσκευής και τη προσθήκη της στο development enviroment σας χωρίς να χρειαστεί να την κουνήσετε από το γραφείο. Ένα πιο απτό παράδειγμα είναι η σύνδεση πολλών συσκευών σε ένα hub και το push/debug μιας εφαρμογής από εσάς ή κάποιον άλλο developer όπου και να είστε και σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε.

Vysor Share:

Πηγήchrome web store

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *