Εντελώς δωρεάν θα είναι το επόμενο Unreal Tournament

Η Epik Games ανακοίνωσε ένα νέο Unreal Tournament παιχνίδι το οποίο θα είναι εντελώς δωρεάν και θα είναι διαθέσιμο για Windows, Mac και Linux.

Μια μικρή ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο παιχνίδι, όμως από την πρώτη γραμμή κώδικα, η εταιρία υπόσχεται πως το παιχνίδι θα φτιαχτεί σε συνεργασία μεταξύ της Epik, οπαδούς του Unreal Tournament και Unreal Engine 4 Developers. Ο κώδικας και το περιεχόμενο του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμα σε UE4 Developers στο GitHub, ενώ μπορεί ο καθένας να γραφτεί στα forums και να συμμετάσχει στη συζήτηση για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ίσως μερικοί να σκέφτεστε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και να αναρωτιέστε πως θα βγάλει λεφτά ένα δωρεάν παιχνίδι. Η απάντηση είναι απλή. Μελλοντικά θα δημιουργηθεί ένα marketplace στο οποίο θα μπορούν προγραμματιστές, καλλιτέχνες κλτ να πουλάνε mods/περιεχόμενο από τα οποία η Epic θα παίρνει μερίδιο, καθώς θα μοιράζεται τα κέρδη με τους δημιουργούς περιεχομένου. Έτσι ακριβώς δουλεύουν τα Dota 2 και Team Fortress 2, παιχνίδια τα οποία έχουν αποδείξει ότι το μοντέλο αυτό δουλεύει και είναι άκρως αποτελεσματικό.

Τέλος, θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να μπορέσει κανείς να παίξει το παιχνίδι καθώς φτιάχνεται εξ ολοκλήρου από την αρχή.

Πηγή

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *