Η Cosmote δίνει δωρεάν 1.5GB mobile internet σε όλους τους συνδρομητές της [Δελτίο Τύπου]

Και αυτό το καλοκαίρι, η Cosmote προσφέρει δωρεάν mobile internet σε όλους τους συνδρομητές της! Για ξέγνοιαστο σερφάρισμα στις διακοπές από κινητό, tablet και laptop, η Cosmote δίνει δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της, Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου, Καρτοκινητής & Internet On the Go 1,5GB mobile internet για 15 μέρες.

Για να αποκτήσεις την εκπληκτική προσφορά, στείλε με δωρεάν SMS τη λέξη surf στο 1256.

Αν είσαι συνδρομητής Cosmote Internet On The Go με κάρτα, μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά μέσω της ιστοσελίδας της υπηρεσίας.

Η προσφορά ισχύει για ιδιώτες & επαγγελματίες και προϋποθέτει να έχεις ενεργοποιήσει, στη σύνδεσή σου, την πρόσβαση στο Internet και να διαθέτεις πρόγραμμα ή πρόσθετο πακέτο με ενσωματωμένα ΜΒ. Αν είσαι συνδρομητής Συμβολαίου και χρησιμοποιείς την υπηρεσία Cosmote Internet Day Pass, με την προσφορά θα απολαμβάνεις δωρεάν 15 ημέρες Internet.

Διάρκεια προσφοράς: 29/07/2013 έως 31/08/2013.

Για τυχόν βοήθεια, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Cosmote (Ιδιώτες 13838, Επαγγελματίες 13839, Frog 1299).

Διευκρινίζεται ότι η δωρεάν χρήση mobile internet λόγω της προσφοράς ισχύει για χρήση εντός Ελλάδας με ρυθμίσεις internet και όχι κατά την Περιαγωγή στο εξωτερικό.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *