Η Google αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του Google Glass

Εχθές η Google αποκάλυψε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Google Glass.

Τα γυαλιά της Google θα ενσωματώνουν οθόνη ανάλυσης 640×360 η οποία κατά τα λεγόμενα της Google θα είναι ισοδύναμη με οθόνη 25 ιντσών σε απόσταση 2,5 μέτρων, θα έχει κάμερα 5 mp με δυνατότητα βίντεο 720p και θα προσφέρει ήχο μέσω της τεχνολογίας bone conduction transducer, δηλαδή μέσω δονήσεων του οστού. Επίσης έχει 16 GB ενσωματομένης flash μνήνης από τα οποία, 12 είναι διαθέσιμα στο χρήστη και θα συγχρονίζεται με το Google Cloud Storage.

Όσον αφορά τη μπαταρία, η Google ισχυρίζεται ότι θα κρατάει μέχρι και μια ημέρα τυπικής χρήσης, ενώ η διάρκεια αυτή μειώνεται με εφαρμογές όπως Hangouts και Video Recording. Ενώ το Glass χρησιμοποιεί micro-usb φορτιστή, η Google παροτρύνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν το δικό της φορτιστή για να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς έχει κατασκευαστεί ειδικά για αυτό.

Τέλος, το Glass υποστηρίζει 802.11 b/g Wi-Fi και είναι συμβατό με οποιοδήποτε Bluetooth τηλέφωνο, με την λειτουργικότητα να ενδέχεται να αλλάζει ανά συσκευή. Επίσης γίνεται αναφορά σε μια εφαρμογή με όνομα MyGlass, η οποία χρειάζεται Android 4.0.3 και πάνω που προσφέρει GPS και SMS λειτουργικότητα στη συσκευή.

Πηγή 1 , 2

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *