Η Google εξαγοράζει τη Nest με $3.2 δισ. δολάρια

Η Google εξαγόρασε την Nest, μια εταιρία που φτιάχνει “έξυπνους” θερμοστάτες και ανιχνευτές καπνού/μονοξειδίου του άνθρακα για 3.2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μέσα από την ιστοσελίδα της Nest και συγκεκριμένα από τον συνιδρυτή Matt Rogers μαθαίνουμε ότι δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό όσον αφορά την εταιρία. Για παράδειγμα, συνεχίζεται κανονικά η υποστήριξη της iOS εφαρμογής του Nest και η διάθεση των προϊόντων της εταιρίας, όπου ήδη κυκλοφορούν (Αγγλία, Η.Π.Α και Καναδάς). Επίσης αναφέρει πως η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρίας θα παραμείνει ως έχει.

Σήμερα, κατόπιν της εξαγοράς, ο Matt Rogers δεν είχε τίποτα να δηλώσει σχετικά με τη συνεργασία των προϊόντων της Nest και της Google, όμως αναφέρει πως θα μπορούσαν να κάνουν πολλά ωραία πράματα μαζί.

Will Nest and Google products work with each other?
Nest’s product line obviously caught the attention of Google and I’m betting that there’s a lot of cool stuff we could do together, but nothing to share today.

Το πιο πιθανό είναι η Google να εφαρμόσει την τεχνογνωσία και τις τεχνολογίες της Nest όταν και αν παρουσιάσει τη δική της λύση ενός έξυπνου σπιτιού.

Πηγή

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *