Η Nvidia ανακοίνωσε το Shield Tablet, μια ακόμη συσκευή στοχευμένη σε Gamers με ένα από τα ισχυρότερα chipset που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, το Tegra K1.

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Έχουμε μια IPS οθόνη 8 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1200, το Tegra K1 το οποίο αποτελείται από 4 πυρήνες Cortex A15 χρονισμένους στα 2.5 GHz, 192 core Kepler γραφικά και 2 GB μνήμης RAM.

Επιπλέον, έχουμε 2 μπροστινά stereo ηχεία αλλά και 2 κάμερες μπροστά και πίσω στα 5 megapixel. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει τις 10 ώρες HD αναπαραγωγής βίντεο ή 2 με 4 ώρες gaming ανάλογα με τα γραφικά. Η εσωτερική μνήμη μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 128 GB μέσω κάρτας μνήμης microSD.

Μαζί με το tablet η Nvidia δίνει το DirectStylus 2, ένα GPU accelerated stylus το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με την Nvidia Dabbler εφαρμογή ζωγραφικής. Το ασύρματο χειριστήριο έρχεται ξεχωριστά, κοστίζει $59 δολάρια και λειτουργεί μέσω WiFi Direct λόγω του χαμηλότερου latency σε σχέση με το Bluetooth πρωτόκολλο. Στο tablet μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 4 χειριστήρια.

Τέλος, το Shield tablet έρχεται σε εκδόσεις των 16 GB με WiFi και 32 GB με WiFi + 4G LTE (micro-SIM) οι οποίες κοστίζουν $299 και $399 αντίστοιχα. Στην Ευρώπη θα το δούμε από τα μέσα Αυγούστου και μετά.

Πηγή

Παρόμοια Άρθρα:

FacebookTwitterGoogle+tumblrRedditLinkedInPinterestEmail