Η Samsonite αναπτύσσει έξυπνες αποσκευές σε συνεργασία με τη Samsung

Η Samsonite σε συνεργασία με τη Samsung δουλεύει πάνω στο concept έξυπνων αποσκευών που ενσωματώνουν microchips, επιτρέποντας τη ανίχνευση μέσω GPS.

Οι έξυπνες αποσκευές μας θα είναι σε θέση να κάνουν πολύ περισσότερα από το να δίνουν την τοποθεσία τους, δήλωσε ο Ramesh Tainwala – Chief executive της Samsonite.

Αποκάλυψε επίσης πως στο μέλλον η αποσκευή σας θα μπορεί να στέλνει ένα μήνυμα όταν φεύγει από το αεροπλάνο, όταν φτάνει στο σημείο παραλαβής αποσκευών του αεροδρομίου ή ακόμη και όταν ανοίγεται. Επιπλέον, δουλεύουν πάνω σε μια λύση που θα επιτρέπει τη βαλίτσα να ακολουθεί τον κάτοχο της αυτόματα.

Τέλος οι εταιρίες επίσης δουλεύουν πάνω σε ένα χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στις βαλίτσες σας να κάνουν μόνες τους check-in στα αεροδρόμια.

Πηγή

Similar Posts

2 Comments

  1. Ακούγεται ενδιαφέρον, ειδικά το κομμάτι του αυτόματου τσέκ-ιν αλλά και η δυνατότητα η αποσκεύη να ακουλουθεί τον ιδιοκτήτη.

    Πως όμως θα λειτουργήσει το GPS μέσα σε κλειστούς χώρους ;

    1. Μέσα κλειστούς χώρους λογικά θα υπάρχει επικοινωνία μέσω WiFi/Bluetooth, αλλά προφανώς σε μερικά σημεία δεν πιάνει σήμα gps άρα δεν υπάρχει και επικοινωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *