| |

Μπαταρία 7000mAh για το Samsung Galaxy S3

To Samsung Galaxy S3 έχει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 2100mAh. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες ναυαρχίδες και άλλα τηλέφωνα της κατηγορίας του είναι εντάξει. Τι γίνεται όμως αν θέλει κανείς το κάτι παραπάνω ;

Η λύση τις περισσότερες φορές είναι ένα μια εξωτερική θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία, μιας και συνήθως αυτή η λύση έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η μπαταρία που βλέπουμε σήμερα, έχει χωρητικότητα 7000 mAh, δηλαδή τρεις φορές μεγαλύτερη από την εργοστασιακή μπαταρία (συν κάτι ψιλά). Έχει επίσης την ίδια ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιεί ένα Samsung tablet 10 ιντσών.

Αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, είναι η μεγαλύτερη μπαταρία που υπάρχει στον κόσμο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και αν και κάνει τη συσκευή σας να μοιάζει με ένα μικρό τούβλο, είναι ένα τούβλο μπορεί να κρατήσει για μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς φόρτιση.

Η μπαταρία έχει την ονομασία ZeroLemon και κοστίζει μόλις €25.75 ή £21.99 στο αγγλικό Amazon καθώς είναι σε προσφορά αυτή τη στιγμή(69% μειωμένη τιμή). Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο είδος του και με εκπληκτικά μικρή τιμή.

ΠηγήAmazon (Ενημερωμένο link)

Similar Posts

2 Comments

    1. Μπορείς να δεις στο επίσημο website της εταιρίας εδώ για το Galaxy S3.

      Ενημέρωσα και το link του άρθρου με νέο Link από άλλο πωλητή στο Amazon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *