| |

Νέο ενημερωμένο Chromebook Pixel και online Google Store

Η Google ανακοίνωσε την επόμενη γενιά του Chromebook Pixel και το νέο online Google Store που αφορά αποκλειστικά τα hardware προϊόντα της εταιρίας. (Chromebooks, Smartphones, Tablets κτλ.)

Το νέο Chromebook Pixel είναι γρηγορότερο από τον προκάτοχο του με επιλογή για i5 @ 2.2 GHz ή i7 @ 2.4 GHz, 8 GB ή 16 GB RAM, 32 GB ή 64 GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία που κρατάει 12 ώρες με μία φόρτιση. Η οθόνη του έχει ίδια χαρακτηριστικά στις 12.85 ίντσες και ανάλυση 2560 x 1700 @ 239 PPI με μόνη διαφορά την ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, σύμφωνα με τη Google.

Εξωτερικά ή κατασκευή του είναι επίσης ίδια όπως επίσης και τα υλικά κατασκευής του, έχοντας όμως 2 θύρες USB Type C (ικανό και για HDMI out με αντάπτορα) και 2 USB 3.0, θύρα για κάρτες SD, 2×2 Wi-Fi 802.11ac και Bluetooth. Ζυγίζει 1.5 κιλά και τρέχει το Chrome OS – όπως φυσικά και το προηγούμενο Pixel. Το βασικό μοντέλο κοστίζει $999 (με τον i5) και το LS (Ludicrous Speed) [heh] $1299.

google store
Online Google Store

Το νέο online Google Store αφορά αποκλειστικά τα hardware προϊόντα της εταιρίας με δωρεάν μεταφορικά και είναι ξεχωριστό από το Play Store. Εκεί μπορείτε να βρείτε Smartphones, Tablets, Chromecast, Chromebooks και γενικά οτιδήποτε άλλο hardware προϊόν υπάρχει στον κατάλογο της Google το οποίο βέβαια εξαρτάται από τη χώρα του καθενός. Δυστυχώς η χώρα μας δεν υποστηρίζεται.

ΠηγήGoogle Store

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *