ΟΤΕ, πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα [Δελτίο Τύπου]

Ευκολία στην πλοήγηση, μοντέρνο design, online αγορές και διαχείριση του λογαριασμού είναι μερικά μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα του ανανεωμένου ote.gr, που ανασχεδιάστηκε πλήρως για να προσφέρει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες του OTE.

Στο νέο site του ΟΤΕ όλοι οι πελάτες, ιδιώτες, επαγγελματίες ή επιχειρήσεις, έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν online αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες τους. Επιπλέον, μπορούν να φτιάξουν το δικό τους πακέτο υπηρεσιών, όπως ακριβώς το θέλουν κάνοντας τους δικούς τους συνδυασμούς υπηρεσιών.

Παράλληλα, μέσω της νέας υπηρεσίας Μy ΟΤΕ, οι πελάτες μπορούν να διαχειριστούν μόνοι τους τη σύνδεση και το λογαριασμό τους, από το σπίτι ή το γραφείο. Επίσης, μπορούν να αλλάξουν τη διεύθυνση αποστολής του λογαριασμού τους ή να τον εξοφλήσουν online, να αναβαθμίσουν και να τροποποιήσουν τις υπηρεσίες τους σταθερής και internet, να δουν την πραγματική ταχύτητα του router τους, καθώς και να τροποποιήσουν ή να προμηθευτούν υπηρεσίες ΟΤΕ TV. Καθώς τα social media και ο ΟΤΕ έρχονται πιο κοντά, οι χρήστες μπορούν να κάνουν γρήγορη και εύκολη εγγραφή μέσα από τον Facebook λογαριασμό τους με τη χρήση ενός και μόνο κωδικού.

Για ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση, το νέο site δίνει, επιπλέον, την πρωτοποριακή δυνατότητα για online επικοινωνία με τους εκπροσώπους της Εξυπηρέτησης Πελατών, μέσω των υπηρεσιών Οnline Chat & Call Back.

Το καινούργιο site του ΟΤΕ περιλαμβάνει και μία ακόμα πρωτιά: Το ΟΤΕ Life, το πρώτο και «μοναδικό» ελληνικό Blog τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, που δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις. Με ένα κλικ, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για ενδιαφέροντα θέματα από την τεχνολογία, αλλά και το lifestyle.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *