|

Πως να δείτε όλο το regional περιεχόμενο του Netflix [How to]

Σε αυτόν τον οδηγό θα εξηγήσουμε με λίγα λόγια πως μπορείτε να δείτε όλο το regional περιεχόμενο του Netflix και γιατί.

Ο λόγος είναι αρκετά απλός. Το Netflix υποστηρίζει ως υπηρεσία πολλές χώρες και σε κάθε μία από αυτές το περιεχόμενο είναι διαφορετικό λόγω αδειοδότησης. Κάθε χώρα έχει κάποιες ταινίες ή σειρές που λείπουν από κάποια άλλη. Εάν θέλετε να απολαύσετε λοιπόν όλο το περιεχόμενο του Netflix από οποιαδήποτε περιοχή, σήμερα θα σας δείξουμε πως.

Φυσικά για να προχωρήσουμε θα πρέπει να έχετε συνδρομή στο Netflix. Αν δεν έχετε και θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να εγγραφείτε, δείτε εδώ στον αναλυτικό μας οδηγό, Netflix στην Ελλάδα [How-to].

Αρχικά να εξηγήσω ότι το περιεχόμενο που βλέπουμε στο Netflix εξαρτάται από την IP μας, έτσι ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος για να την αλλάξουμε σε κάποια άλλη χώρα και να λάβουμε και το ανάλογο περιεχόμενο είναι η VPN υπηρεσία Tunnelbear. Για να τη χρησιμοποιήσετε πρέπει να κάνετε ένα λογαριασμό εδώ και έπειτα θα χρησιμοποιήσουμε το Chrome browser plugin για τη λειτουργία του VPN. Αυτό το κάνουμε γιατί όχι μόνο το traffic μετράει μόνο μέσα από τον browser και όχι από το υπόλοιπο λειτουργικό αλλά και γιατί είναι αρκετά πιο γρήγορο να αλλάξεις region και να συνδεθείς σε σχέση με το desktop app.

Αφού εγκαταστήσετε το plugin και κάνετε login θα δείτε ότι έχετε 500MB δωρεάν τα οποία είναι υπέρ αρκετά για αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο γεωγραφικός έλεγχος που κάνει το Netflix σταματά όταν ξεκινήσει το playback μιας ταινίας ή σειράς, έτσι μπορείτε απλά να το ανοίξετε, να βάλετε χώρα πχ τον Καναδά, να φορτώσετε μια ταινία και μόλις αρχίζει να παίζει να κλείσετε το vpn tunneling. Όλα αυτά σε δευτερόλεπτα και πολύ εύκολα. Αν δεν σας φτάσουν τα 500MB, το Tunnelbear προσφέρει με ένα twitter promo (ένα retweet) ένα ακόμα δωρεάν gigabyte.

Tunnelbear Demo

Μερικές χώρες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε είναι οι: USA, UK, Canada, France, Germany, Italy, Netherlands, Sweden και Switzerland.

Τέλος αν θέλετε μια πιο μόνιμη λύση και δεν θέλετε να ανοιγοκλείνετε το plugin, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας για το Netflix στην Ελλάδα που αναφέρω στην τρίτη παράγραφο για περισσότερες πληροφορίες, όμως έτσι θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο στο αμερικάνικο Netflix. Φυσικά αν έχετε βρει κάποια υπηρεσία που κάνει κάτι αντίστοιχο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκείνη, αλλά θέλω να τονίσω ότι δωρεάν υπηρεσίες σαν το Hola δεν είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιούν το ίντερνετ σας, μετατρέποντας το pc σας σε ένα tor node και μεταφέροντας άγνωστα δεδομένα άλλων χρηστών μέσα από αυτό.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε ένα σχόλιο παρακάτω.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *