|

Το LG OPTIMUS G έρχεται στην Ευρώπη αναβαθμισμένο

Το LG OPTIMUS G φτάνει αναβαθμισμένο στην Ευρώπη, με την έκδοση Android Jelly Bean 4.1.2, οθόνη 4.7 ιντσών True HD IPS Plus μαζί με την τεχνολογία “Zerogap Touch”  η οποία προσφέρει όχι μόνο πιο καθαρή και ζωντανή εικόνα, αλλά και την πιο ομαλή και ευαίσθητη εμπειρία σε smartphone σήμερα. Η οθόνη θα προστατεύεται με Gorilla Glass 2.

Επίσης έγιναν κάποιες αναβαθμίσεις και προστέθηκαν νέες λειτουργίες στο UX όπως:

  • Qslide: Αναβαθμισμένη η λειτουργία για το 2013 θα επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα σαν στρώματα καλύπτοντας κάποια περιοχή της οθόνης. Το μέγεθος, η θέση και η διαφάνεια της εφαρμογής θα μπορεί να ρυθμίζεται από το χρήστη. Μέχρι στιγμής, οι εφαρμογές που δουλεύουν με το Qslide είναι οι: video player, browser, memo, calendar και calculator.
  • Safety Care: Το Safety Care προσφέρει  κάποιος αυτοματισμούς ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως να στέλνει αυτόματα την τοποθεσία του χρήστη με sms σε επιλεγμένες επαφές του χρήστη σε περίπτωση που κληθεί νούμερο έκτακτης ανάγκης ή, σε περίπτωση που το τηλέφωνο δεν έχει χρησιμοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα και όταν ο χρήστης έχει τελειώσει μια κλήση με μια καθορισμένη επαφή.
  • Privacy Keeper: Το Privacy Keeper δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να αποκρύψει τα στοιχεία της εισερχόμενης κλήσης και να τα εμφανίσει με σέρνοντας το εικονίδιο στην οθόνη.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη αυτό τον μήνα με άγνωστη προς το παρόν τιμή.

Πηγή

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *