|

Το Samsung Galaxy S 4 Active είναι πλέον επίσημο

Το Samsung Galaxy S 4 Active είναι πλέον επίσημο και είναι η “ανθεκτική” έκδοση του Galaxy S4.

Είναι ξεκάθαρο ότι προορίζεται για πιο ανθεκτικές καταστάσεις σε σχέση με το απλό Galaxy S4. Διαθέτει προστασία κατά της σκόνης και του νερού με βαθμό πιστοποιήσης IP67 με αποτέλεσμα να αντέχει βυθίσεις ενός μέτρου μέχρι και 30 λεπτά.

Διαθέτει οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας TFT LCD και ανάλυσης 1080p (433ppi) με έναν άγνωστο προς το παρόν (Snapdragon 600;) τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.9 GHz, 2GB μνήμης RAM, 8mp κάμερα με LED flash στο πίσω μέρος και 2mp μπροστά, μπαταρία 2600mAh, 16GB εσωτερικής μνήμης (11.25GB διαθέσιμα) και θύρα microSD για επέκταση μέχρι και 64GB.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, έρχεται με τα στάνταρ WiFi/WiFi Direct/NFC/Bluetooth 4.0 αλλά και θύρα υπερύθρων. Υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE και έρχεται με Android 4.2.2.

Μερικά από τα extra χαρακτηριστικά που έχει είναι η χρήση της οθόνης αφής ακόμη και μέσα από γάντια, όπως και όλα τα Air Gestures που μας έδειξε η Samsung με το Galaxy S4 με μόνη διαφορά την λειτουργία Aqua mode που προσφέρει καλύτερες υποβρύχιες λήψεις.

Θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη και Αμερική και θα μάθουμε πόσο θα κοστίζει στο Samsung Premiere 2013 στις 20 Ιουνίου.

Samsung Galaxy Actrive SidesSamsung Introduces the GALAXY S4 mini

Πηγή

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *