Το Steam θα προσφέρει από εδώ και στο εξής Refunds

Ευχάριστα νέα για τους απανταχού Steam χρήστες. Η Valve από εδώ και στο εξής θα προσφέρει refunds (επιστροφή χρημάτων) σχεδόν σε οποιαδήποτε αγορά κάνετε στο Steam για οποιοδήποτε λόγο.

Υπάρχουν βέβαια ορισμένες προϋποθέσεις για να ζητήσετε πίσω τα χρήματα σας. Όσον αφορά τα παιχνίδια – DLC και software, πρέπει να ζητηθεί refund μέσα σε 14 ημέρες από την αγορά και να έχετε παίξει τον τίτλο για λιγότερο από δύο ώρες. Σε προπληρωμένα παιχνίδια, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή οποιαδήποτε στιγμή πριν από την επίσημη κυκλοφορία. Έπειτα ισχύει ότι ισχύει και παραπάνω. Όσον αφορά τις in-game αγορές, έχετε περιθώριο 48 ωρών εφόσον το εν λόγω αντικείμενο δεν έχει καταναλωθεί, τροποποιηθεί ή μεταφερθεί.

Το μόνο προϊόν που δεν γίνεται να επιστραφεί είναι οι ταινίες και τα δώρα (αν έχουν καταναλωθεί από τον αποδέκτη). Σε περίπτωση που έχετε vac ban σε κάποιο άλλο προϊόν ή παιχνίδι, είναι επίσης αδύνατη η επιστροφή χρημάτων.

Εφόσον το Steam λάβει το αίτημα για την επιστροφή και δώσει το οκ, θα λάβετε το πλήρες ποσό των χρημάτων σας μέσα σε μία εβδομάδα στη μορφή Steam Wallet funds ή μέσω του ίδιου τρόπου πληρωμής που πραγματοποιήθηκε η αγορά.

Πάντως, ακόμη και αν είστε έξω από τα χρονικά όρια, στο FAQ του Steam Refunds αναφέρεται πως μπορείτε να κάνετε αίτημα για επιστροφή και θα το κοιτάξουν. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής, κάντε ένα αίτημα εδώ.

Πηγή

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *