Το Twitter ανοίγει την δική του Music streaming υπηρεσία

Μετά από την απόκτηση της μουσικής υπηρεσίας We Are Hunted, το Twitter περιτριγυριζόταν από φήμες για την εγκαινίαση μιας καινούριας music streaming υπηρεσίας.

Όλα αυτά όμως ήταν μόνο φήμες, καθώς ούτε το Twitter ούτε το We Are Hunted είχε επιβεβαιώσει κάτι. Σήμερα όμως, εμφανίστηκε μια καινούρια ιστοσελίδα – music.twitter.com – η οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει τις παραπάνω φήμες, για την επερχόμενη μουσική υπηρεσία του Twitter.

Το site αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί, καθώς αν προσπαθήσει να κάνει κανείς login, μπαίνει σε έναν ατέρμονο κύκλο – γίνεται ανακατεύθυνση(redirect) στην αρχική σελίδα. Σύμφωνα με το AllThingsD, η υπηρεσία υποτίθεται ότι θα ήταν διαθέσιμη από σήμερα, οπότε δεν αποκλείεται σε μερικές ώρες να λειτουργεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, εκτός από το γεγονός ότι θα ενσωματώνει το SoundCloud και Rdio, τα οποία θα προσφέρουν το περιεχόμενο. Η πληροφορία αυτή μας έρχεται από tweets του Stephen Phillips ιδρυτή του We Are Hunted, ο οποίος από ότι φαίνεται τα έστελνε μέσω της υπηρεσίας Trending Music Web, η οποία έχει πρόσφατα αποκτηθεί από το Twitter.

Πηγή

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *