Liquiglide: Τα αντικολλητικά μπουκάλια τροφίμων του μέλλοντος

Σίγουρα όλοι σας έχετε χρησιμοποιήσει ένα μπουκάλι κέτσαπ ή μαγιονέζας που ήταν στα τελευταία του και του δίνατε σφαλιάρες για βγάλει τις τελευταίες σταγόνες.

Η εταιρία Liquiglide φέρνει τη λύση στο πρόβλημα και την ενόχληση πολλών καταναλωτών με την αντικολλητική τεχνολογία της σε πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, με δυνατότητα επέκτασης και σε άλλες επιφάνειες.

Εκτός από την διευκόλυνση του καταναλωτή, εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα μπορεί να χρησιμοποιεί το 100% του προϊόντος που πλήρωσε και όχι μόνο το ~90% όπως συνήθως γίνεται.

Η Liquiglide λέει πως το αντικολλητικό προϊόν της είναι απολύτως ασφαλές και πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας, αφού μπορεί να κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από φαγητό.

Η Liquiglide συνεργάζεται ήδη με πολλές εταιρίες και πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Νορβηγική εταιρία Orkla δίνοντας της την άδεια να χρησιμοποιήσει τη αντικολλητική της τεχνολογία για προϊόντα μαγιονέζας.

LiquiGlide is a permanently wet, slippery coating that enables viscous products to slide easily. The ingredients for each custom coating are selected from hundreds of materials based on the specific needs of the applications, and each coating can be made entirely from food, meeting all safety standards.

ΠηγήΜέσω

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *