|

iPhone 6s και iPhone 6s Plus με 3D Touch και κάμερα 12MP

Η Apple παρουσίασε χθες τη νέα γενιά iPhones, τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus με νέες τεχνολογίες και μερικά ενημερωμένα χαρακτηριστικά.

Όπως συνήθως γίνεται με τις “S” εκδόσεις, η εμφάνιση των τηλεφώνων παραμένει ίδια, με μόνη διαφορά το νέο κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιήθηκε αυτή τη φορά για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο BendGate (λύγισμα του τηλεφώνου).

Η οθόνες τους παραμένουν επίσης στις ίδιες διαστάσεις – 4.7 και 5.5 ίντσες αντίστοιχα και βλέπουμε το νέο Α9 chip το οποίο σύμφωνα με την Apple προσφέρει 80% περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και 90% καλύτερα γραφικά σε σχέση με την προηγούμενη A8 γενιά. Η ανάλυση των οθονών τους παραμένει επίσης ίδια με αυτή των iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Και τα δύο διαθέτουν ενημερωμένη πίσω κάμερα τις τάξεως των 12 Megapixels με dual led flash, ικανή να τραβήξει βίντεο 2160p και μπροστινή κάμερα 5 Megapixels ικανή να τραβήξει βίντεο 1080p.

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι το 3D Touch, μια τεχνολογία που είναι πιθανώς εξέλιξη του Force Touch,  που είναι ικανή να αναγνωρίσει με πόση δύναμη πιέζεται η οθόνη, προσφέροντας έτσι νέα λειτουργίες όπως το “Peek” (προεπισκόπιση περιεχομένου) και “δεξί κλίκ” στις εφαρμογές όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο.

Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στις 25 Σεπτεμβριου σε επιλεγμένες χώρες όπως USA, UK, Γερμανία και Γαλλία, ενώ στην Ελλάδα πιθανώς θα το δούμε ένα μήνα περίπου αργότερα. Οι τιμές ξεκινούν από €749 για το iPhone 6s των 16GB και από €849 για το iPhone 6s Plus στα 16GB.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *